Sweet Art

Café förvandlas till galleri
Sweet Vaasa skapar naturliga och inspirerande möten mellan konsten och cafébesökaren. Sweet Vaasa förvandlas under perioder till galleri med café under namnet Sweet Art.


- Jag har många stamkunder på Sweet Vaasa. Det här är mitt sätt att skapa något nytt och inspirerande för alla mina cafébesökare, säger Kim Crawford, ägare av Sweet Vaasa.
- Det är mänskorna som är grunden i Sweet Vaasa och jag vill berika cafébesökarnas liv med ännu fler möten med nya mänskor, säger producenten Johanna Stenback.
Sweet Vaasa skall i framtiden fungera som en inspirerande och kreativ mötesplats där Vasaborna kan inspireras av varandra och mötas runt bakverk, mat, samtal, konst och musik.

Detta inlägg är publicerat i tidigare_projekt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
Johanna Stenback
 • Om Johanna

  Johanna Stenback är en audiovisuell kultur- och evenemangsproducent som brinner för nyskapande och kreativa idéer och höga ambitioner.

  I nio år fungerade Johanna som producent för underhållnings- och livsstilsprogram på Svenska YLE. 2011 behövde hon en nystart och startade sitt eget produktionsbolag på samma gång som hon var med och omformade familjeföretaget Tom Stenback som tillverkar lyxiga elbas gitarrinstrument till ett internationellt företag.

  Med produktioner så som Strömsö, Mat så in i Norden, Venla galan, BY-finnish illustration for children, Project LIV rf. och Nordiska rådets prisutdelning i bagaget har Johanna en bred erfarenhet.

  Johanna fungerar som innehålls- och evenemangsproducent inom Moomin Characters gruppen.

 • Facebook

  Följ företaget på Facebook

  Facebook

 • Kontakt

  info@jokowski.fi

  Johanna Stenback
  johanna@jokowski.fi
  +358 40 5267536