Projektsparring

Att utvecklas och ha roligt då du funderar på en idé eller förverkligar ett projekt!

Vad?
Att planera ett nytt projekt inför ansökan eller att starta upp ett nytt projekt med beviljad finansiering är spännande och utmanande. Men det kan ibland vara svårt att bygga upp projektet så att du har rätt fokus, rätt team och en ambition som är anpassad till budgeten. För att snabbt komma igång och hitta fokus kan det löna sig att ta in en utomstående som sparrar dig/gruppen. En som kan hjälpa dig att utvecklas och ha roligt medan du driver projektet till slut.

Sedan år 1997 har jag startat upp företag och föreningar, fungerat som ledare och som producent och ansvarat för flera både stora och små projekt. Jag tycker om att inspirera och entusiasmera andra. Jag vill vara din egen eller projektgruppens sparrare.

Hur?
Varför vill du göra projektet, hur vill du att resultatet skall bli och hur når du dit? En sparring är en 1 timme lång session där vi genom diskussion funderar på drivkraften, passionen och fokus för projektet och funderar på hur du får ihop det med den ekonomiska biten.

Läs mer om mina tidigare projekt här

Sparringen kan göras en eller flera gånger. Antingen så att vi träffas live eller per videosamtal.

Pris: 100€ (inkl. moms) + eventuella resor/gång.

Detta inlägg är publicerat i projekt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
Johanna Stenback
 • Om Johanna

  Johanna Stenback är en audiovisuell kultur- och evenemangsproducent som brinner för nyskapande och kreativa idéer och höga ambitioner.

  I nio år fungerade Johanna som producent för underhållnings- och livsstilsprogram på Svenska YLE. 2011 behövde hon en nystart och startade sitt eget produktionsbolag på samma gång som hon var med och omformade familjeföretaget Tom Stenback som tillverkar lyxiga elbas gitarrinstrument till ett internationellt företag.

  Med produktioner så som Strömsö, Mat så in i Norden, Venla galan, BY-finnish illustration for children, Project LIV rf. och Nordiska rådets prisutdelning i bagaget har Johanna en bred erfarenhet.

  Johanna fungerar som innehålls- och evenemangsproducent inom Moomin Characters gruppen.

 • Facebook

  Följ företaget på Facebook

  Facebook

 • Kontakt

  info@jokowski.fi

  Johanna Stenback
  johanna@jokowski.fi
  +358 40 5267536