Aktuella projekt

Aktuella projekt som Jokowski jobbar med just nu.

KAJ 10

I 10 år har KAJ glidit fram längs vägarna, skrivit skämt och låtar ständigt påväg mot nästa spelning.

Nu är det dags att fira de här 10 åren tillsammans med alla som gjort det möjligt.

Lördagen den 30 november tar de fram tårton och ställer till med ett gigantiskt kalas där de spelar sig fram genom åren, de största hittarna och de mindre med några överraskningar längs vägen.

Det blir två konserter, klockan 14:00 och klockan 19:00.

Evenemangsproduktion – utbildning

Evenemangsproducentens jobb är ett osynligt jobb. Om du gör ett bra jobb syns det inte, men evenmanget upplevs som smidigt, proffs och väl genomfört.
Under föreläsningarna delar Johanna med sig av arbetet med både små och stora evenemang. Allt från små konserter och litterära träffar till nationella och Nordiska evenemangsproduktioner.
Föreläsningarna utgår från hur du bygger du upp ett lyckat evenemang som lockar en bred publik, är professionellt utfört och med en genomtänkta marknadsföringen. I upplägget kan man också baka in utveckling av eget projekt.

Tag kontakt så bygger vi upp en utbildning för evenemangsproduktion som är anpassad till din organisations behov.

Projektsparring

Att utvecklas och ha roligt då du funderar på en idé eller förverkligar ett projekt!

Vad?
Att planera ett nytt projekt inför ansökan eller att starta upp ett nytt projekt med beviljad finansiering är spännande och utmanande. Men det kan ibland vara svårt att bygga upp projektet så att du har rätt fokus, rätt team och en ambition som är anpassad till budgeten. För att snabbt komma igång och hitta fokus kan det löna sig att ta in en utomstående som sparrar dig/gruppen. En som kan hjälpa dig att utvecklas och ha roligt medan du driver projektet till slut.

Sedan år 1997 har jag startat upp företag och föreningar, fungerat som ledare och som producent och ansvarat för flera både stora och små projekt. Jag tycker om att inspirera och entusiasmera andra. Jag vill vara din egen eller projektgruppens sparrare.

Hur?
Varför vill du göra projektet, hur vill du att resultatet skall bli och hur når du dit? En sparring är en 1 timme lång session där vi genom diskussion funderar på drivkraften, passionen och fokus för projektet och funderar på hur du får ihop det med den ekonomiska biten.

Läs mer om mina tidigare projekt här

Sparringen kan göras en eller flera gånger. Antingen så att vi träffas live eller per videosamtal.

Pris: 100€ (inkl. moms) + eventuella resor/gång.

Tom Stenback Ab Ltd

Tom Stenback ltd är ett företag som bygger basar och högkvalitativa basgitarr audioprodukter. Johanna Stenback är partner och arbetande styrelseordförande i företaget.
www.tomstenback.com
www.facebook.com/TomStenbackLtd

Johanna Stenback
 • Om Johanna

  Johanna Stenback är en audiovisuell kultur- och evenemangsproducent som brinner för nyskapande och kreativa idéer och höga ambitioner.

  I nio år fungerade Johanna som producent för underhållnings- och livsstilsprogram på Svenska YLE. 2011 behövde hon en nystart och startade sitt eget produktionsbolag på samma gång som hon var med och omformade familjeföretaget Tom Stenback som tillverkar lyxiga elbas gitarrinstrument till ett internationellt företag.

  Med produktioner så som Strömsö, Mat så in i Norden, Venla galan, BY-finnish illustration for children, Project LIV rf. och Nordiska rådets prisutdelning i bagaget har Johanna en bred erfarenhet.

  Johanna fungerar som innehålls- och evenemangsproducent inom Moomin Characters gruppen.

 • Facebook

  Följ företaget på Facebook

  Facebook

 • Kontakt

  info@jokowski.fi

  Johanna Stenback
  johanna@jokowski.fi
  +358 40 5267536