Aktuella projekt

Aktuella projekt som Jokowski jobbar med just nu.

Evenemangsproduktion – utbildning

Evenemangsproducentens jobb är ett osynligt jobb. Om du gör ett bra jobb syns det inte, men evenmanget upplevs som smidigt, proffs och väl genomfört.
Under föreläsningarna delar Johanna med sig av arbetet med både små och stora evenemang. Allt från små konserter och litterära träffar till nationella och Nordiska evenemangsproduktioner.
Föreläsningarna utgår från hur du bygger du upp ett lyckat evenemang som lockar en bred publik, är professionellt utfört och med en genomtänkta marknadsföringen. I upplägget kan man också baka in utveckling av eget projekt.

Tag kontakt så bygger vi upp en utbildning för evenemangsproduktion som är anpassad till din organisations behov.

Projektsparring

Att utvecklas och ha roligt då du funderar på en idé eller förverkligar ett projekt!

Vad?
Att planera ett nytt projekt inför ansökan eller att starta upp ett nytt projekt med beviljad finansiering är spännande och utmanande. Men det kan ibland vara svårt att bygga upp projektet så att du har rätt fokus, rätt team och en ambition som är anpassad till budgeten. För att snabbt komma igång och hitta fokus kan det löna sig att ta in en utomstående som sparrar dig/gruppen. En som kan hjälpa dig att utvecklas och ha roligt medan du driver projektet till slut.

Sedan år 1997 har jag startat upp företag och föreningar, fungerat som ledare och som producent och ansvarat för flera både stora och små projekt. Jag tycker om att inspirera och entusiasmera andra. Jag vill vara din egen eller projektgruppens sparrare.

Hur?
Varför vill du göra projektet, hur vill du att resultatet skall bli och hur når du dit? En sparring är en 1 timme lång session där vi genom diskussion funderar på drivkraften, passionen och fokus för projektet och funderar på hur du får ihop det med den ekonomiska biten.

Läs mer om mina tidigare projekt här

Sparringen kan göras en eller flera gånger. Antingen så att vi träffas live eller per videosamtal.

Pris: 100€ (inkl. moms) + eventuella resor/gång.

Project LIV

Project liv rf. är en förening som vill skapa mer glädje i vardagen för långtidssjuka barn och deras familjer. Det behövs någon som konkret jobbar för bättre och trivsammare sjukhusmiljöer, någon som hjälper till att skapa en glädje i sjukdomstillvaron för att påskynda tillfriskningsprocessen och någon som jobbar för de svenskspråkigas rättigheter att få hjälp på sitt eget modersmål på sjukhusen. Föreningen är ett komplement till de stödjande föreningar som finns idag.

Project LIV rf. grundades i Jakobstad i juni 2014 av Nina Brännkärr- Friberg, ingenjör och mamma till ett tillfrisknat leukemisjukt barn, media- och kulturproducenten Johanna Stenback och patientkuratorn Gunnar Norrlund.

Föreningens verksamhet baserar sig på erfarenheter. Vi vet hur det känns att åka ut och in mellan kliniska och trista sjukhus och hur utmanande det är att hitta livsgnistan. Vi vet också vilken glädje pyssel och möten med glada mänskor och personer som stöder familjen kan ge.

Barn måste få vara barn också i svåra stunder och måste få känna glädje och iver såväl hemma som i sjukhusmiljö, på samma gång som syskonen också behöver uppmärksammas och föräldrarna behöver få stöd.

Föreningen arbetar målmedvetet mot målet att vara en föregångare i Norden. Vi är en förening som har hjärta, barnasinne, passion och som arbetar med den Gyllene Regeln som måttstock. Vi vet att med enkla medel kan man underlätta vardagen och införa mer glädje i utmanande situationer. Därför är Project LIV rf. en förening som jobbar med konkret verksamhet.

www.projectliv.fi

Tom Stenback Ab Ltd

Tom Stenback ltd är ett företag som bygger basar och högkvalitativa basgitarr audioprodukter. Johanna Stenback är partner och arbetande styrelseordförande i företaget.
www.tomstenback.com
www.facebook.com/TomStenbackLtd

Johanna Stenback
 • Om Johanna

  Johanna Stenback är en audiovisuell kultur- och evenemangsproducent som brinner för nyskapande och kreativa idéer och höga ambitioner.

  I nio år fungerade Johanna som producent för underhållnings- och livsstilsprogram på Svenska YLE. 2011 behövde hon en nystart och startade sitt eget produktionsbolag på samma gång som hon var med och omformade familjeföretaget Tom Stenback som tillverkar lyxiga elbas gitarrinstrument till ett internationellt företag.

  Med produktioner så som Strömsö, Mat så in i Norden, Venla galan, BY-finnish illustration for children, Project LIV rf. och Nordiska rådets prisutdelning i bagaget har Johanna en bred erfarenhet.

  Johanna fungerar som innehålls- och evenemangsproducent inom Moomin Characters gruppen.

 • Facebook

  Följ företaget på Facebook

  Facebook

 • Kontakt

  info@jokowski.fi

  Johanna Stenback
  johanna@jokowski.fi
  +358 40 5267536