Föreläsning och sparring

Evenemangsproduktion

Evenemangsproducentens jobb är ett osynligt jobb. Om du gör ett bra jobb syns det inte, men evenmanget upplevs som smidigt, proffs och väl genomfört.
Under föreläsningarna delar Johanna med sig av arbetet med både små och stora evenemang. Allt från små konserter och litterära träffar till nationella och Nordiska evenemangsproduktioner.
Föreläsningarna utgår från hur du bygger du upp ett lyckat evenemang som lockar en bred publik, är professionellt utfört och med en genomtänkta marknadsföringen. I upplägget kan man också baka in utveckling av eget projekt.

Tag kontakt så bygger vi upp en utbildning för evenemangsproduktion som är anpassad till din organisations behov.

Projektsparring

Vad?
Att planera ett nytt projekt inför ansökan eller att starta upp ett nytt projekt med beviljad finansiering är spännande och utmanande. Men det kan ibland vara svårt att bygga upp projektet så att du har rätt fokus, rätt team och en ambition som är anpassad till budgeten. För att snabbt komma igång och hitta fokus kan det löna sig att ta in en utomstående som sparrar dig/gruppen. En som kan hjälpa dig att utvecklas och ha roligt medan du driver projektet till slut.
Sedan år 1997 har jag startat upp företag och föreningar, fungerat som ledare och som producent och ansvarat för flera både stora och små projekt. Jag tycker om att inspirera och entusiasmera andra.
Jag vill vara din egen eller projektgruppens sparrare.

Hur?
Varför vill du göra projektet, hur vill du att resultatet skall bli och hur når du dit? En sparring är en 1 timme lång session där vi genom diskussion funderar på drivkraften, passionen och fokus för projektet och funderar på hur du får ihop det med ekonomiska biten.
Sparringen kan göras en eller flera gånger.

Sparringen kan också göras per videosamtal.

Föreläsning: ”Inspiration, möjligheter och ambition – en idésprutas bekännelser”

Projekt är möjligheter! Möjligheter att utvecklas som person, men också som organisation. Möjligheter att testa nya tankar och nya samarbeten och möjligheter att vara ambitiös och bli inspirerad.
I 15 år har jag både lett, byggt upp och jobbat i flera olika kreativa projekt så som tv-programmet ”Mat så in i Norden”, tv-galan ”Venla-gala”, konserter, arbeten med internationella musiker som turnerar de internationella konsertarenorna och den internationell utställningsturnén BY. Projekt som ofta har rört sig utanför Finlands gränser där jag har skapat nya möten och gett folk nya erfarenheter och skapat möjligheten för folk att förverkliga sina ambitiösa idéer.
Min föreläsning ”Inspiration, möjligheter och ambition – en idésprutas bekännelser” är en inspirerande föreläsning som tar avstamp i de projekt som jag har gjort men som lyfter fram vikten av att simplifiera, skapa nya mänskomöten, höja ambitionsnivån, hitta sin passion och sina styrkor och röra sig utanför sin trygghetszon.

Jag vill ge lyssnarna en tro på sig själv och sina idéer och plädera för projektet som möjliggörare både i stort och i smått.

Boka sparring eller föreläsning genom att maila mig på johanna@jokowski.fi

Johanna Stenback
 • Om Johanna

  Johanna Stenback är en audiovisuell kultur- och evenemangsproducent som brinner för nyskapande och kreativa idéer och höga ambitioner.

  I nio år fungerade Johanna som producent för underhållnings- och livsstilsprogram på Svenska YLE. 2011 behövde hon en nystart och startade sitt eget produktionsbolag på samma gång som hon var med och omformade familjeföretaget Tom Stenback som tillverkar lyxiga elbas gitarrinstrument till ett internationellt företag.

  Med produktioner så som Strömsö, Mat så in i Norden, Venla galan, BY-finnish illustration for children, Project LIV rf. och Nordiska rådets prisutdelning i bagaget har Johanna en bred erfarenhet.

  Johanna fungerar som innehålls- och evenemangsproducent inom Moomin Characters gruppen.

 • Facebook

  Följ företaget på Facebook

  Facebook

 • Kontakt

  info@jokowski.fi

  Johanna Stenback
  johanna@jokowski.fi
  +358 40 5267536