Musik & Talang, producent

2013

MUSIK & TALANG är Svenskfinlands forum för morgondagens musik. Den sedan 2011 årligen återkommande musikkongressen är en samlingspunkt för hundratals studerande och professionellt verksamma i musikbranschen. Musik & Talang skapar möjligheter för och bidrar till utvecklingen av finlandssvensk populärmusik. Johanna fungerar under år 2013 som producent för musikkongressen och kommer tillsammans med ledningsgruppen att bygga upp den tredje kongressen. www.musiktalang.fi

Detta inlägg är publicerat i tidigare_projekt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
Johanna Stenback
 • Om Johanna

  Johanna Stenback är en audiovisuell kultur- och evenemangsproducent som brinner för nyskapande och kreativa idéer och höga ambitioner.

  I nio år fungerade Johanna som producent för underhållnings- och livsstilsprogram på Svenska YLE. 2011 behövde hon en nystart och startade sitt eget produktionsbolag på samma gång som hon var med och omformade familjeföretaget Tom Stenback som tillverkar lyxiga elbas gitarrinstrument till ett internationellt företag.

  Med produktioner så som Strömsö, Mat så in i Norden, Venla galan, BY-finnish illustration for children, Project LIV rf. och Nordiska rådets prisutdelning i bagaget har Johanna en bred erfarenhet.

  Johanna fungerar som innehålls- och evenemangsproducent inom Moomin Characters gruppen.

 • Facebook

  Följ företaget på Facebook

  Facebook

 • Kontakt

  info@jokowski.fi

  Johanna Stenback
  johanna@jokowski.fi
  +358 40 5267536